Szivattyúk, házi vízellátók

ELPUMPS

 

Az ELPUMPS kft. által gyártott JPV vízsugárszivattyú tiszta víz, vagy hozzá hasonló tulajdonságokkal rendelkező, nem agresszív és nem éghető folyadékok szállítására alkalmas. Kiválóan alkalmas háztartások ivóvízszükségleteinek és egyéb használati vizének pl öntözés, locsolás biztosítására.

A JPV 900, JPV 1300, JPV 1300B (bronz lapáttal szerelt),  JPV 1500 és JPV 1500B (bronz lapáttal szerelt), szivattyú és  24 literes tartályokkal rendelkező házi vízellátók nagyon közkedveltté váltak az utóbbi évek során.

 

Előnyei:

• A szivattyú konstrukciójából adódóan önfelszívó, csak a szivattyút kell felönteni.
• A levegőt automatikusan kitermeli magából így a szivattyú működése nem áll le.
• A mechanikus tömítésen kívül nincs súrlódó alkatrész így a szivattyú élettartama várhatóan hosszú.

 

A szivattyú belső szerkezeti elemei műanyagból, a szivattyú ház a JPV esetében öntöttvasból készül.

 A szivattyú tengelyének tömítését modern kerámiabetétes axiáltömítés látja el.

 

PEDROLLO SZIVATTYÚK, HÁZI VÍZELLÁTÓK


Jet rendszerű önfelszívó elektromos szivattyúk JSW1, JSW2


Az önfelszívó JSW szivattyúk úgy lettek megtervezve, hogy akár nagy mennyiségű levegőt tartalmazó víz felszívására is alkalmasak. Megbízhatóságuk és minimális karbantartás-igényük következtében kiválóan alkalmasak háztartási célokra, különösen automatikus vízellátó rendszerekben kis és közepes ellátótartályokhoz, házikertek és díszkertek, stb. öntözésére. Ezek a szivattyúk tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.

A PEDROLLO HYDROFRESH JSW(X) 24 literes tartállyal, nyomáskapcsolóval rendelkező házi vízellátók kényelmes és biztonságos használatot biztosít mindenki számára.